Menu

Make a Wish

“Samen met elkaar willen we een verschil maken in de regio door inwoners te ondersteunen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.”

Make a Wish 2017

Als opvolging van de Make a Wish ‘wensenboom‘ is er dit jaar een speciale Make a Wish avond gepland bij de Beerze Bulten op 13 december 2017. Het doel voor dit jaar is om, met name, gezinnen met alleenstaande ouders of financiële uitdagingen, uit de regio bij elkaar te brengen en hen een leuke en onbezorgde avond uit aan te bieden. Deze avond kunnen de kids zich heerlijk uitleven in het Giga Konijnenhol, worden de gasten getrakteerd op een professionele theatershow en zal er aan het einde van de avond een verrassing worden uitgedeeld. Het totaal aantal verwachte gasten is 250. Zij zullen door de verschillende contactpersonen worden aangedragen voor deze avond.

Ondersteun dit jaar deze actie, net als vele anderen al hebben gedaan!
Je kunt dit jaar meehelpen door:
– een gift over te maken die voor 100% naar de wens gaat via NL84ABNA0482926546 t.a.v. Prima Fashion BV, o.v.v. ‘Make a Wish’
– je tijd, kennis, talent of product aan te bieden door een e-mail naar ons te sturen via [email protected]

Samen een verschil maken.
Samen wensen maken.

Make a Wish is een initiatief van Prima Fashion in samenwerking met de Beerze Bulten (Bultje Foundation), Rabobank Noord en West Twente, HOC, AllinOne, Huis van Verhalen, Glenn&Jose, lokale diaconieën en betrokken klanten, ondernemers, kerken, scholen, anbtenaren en vrijwilligers.

Missie
We willen aanjagers zijn van een beweging van “Smaakmakers”: mensen die omzien naar de andere mensen om hen heen en een positief verschil maken in hun leven.

Doelen
– onze middelen en netwerk gebruiken om een positief verschil te maken;
– speciale aandacht geven aan zorg voor armen, wezen en weduwen;
– mensen inspireren om zelf actief te worden om een positief verschil te maken in het leven van een ander.

Geschiedenis
Sinds een aantal jaren staat er in de laatste weken van december een wensboom in de winkel van Prima Fashion. Iedereen kon in deze periode daar een kaartje in hangen met een wens voor een ander. Dit kon iets groots zijn maar ook iets kleins. Als team van Prima Fashion gingen we vervolgens vlak voor Kerst aan de slag om samen met lokale ondernemers zoveel mogelijk wensen in vervulling te laten gaan. Omdat de reacties op de wensboom zo overweldigend waren en omdat we als team met de ondernemers zagen wat de impact was op de mensen hebben we besloten om samen een stap verder te zetten om nóg meer draagvlak te creëren om zodoende nog meer wensen in vervulling te laten gaan. Dit heeft geresulteerd in een nauwere samenwerking met de Bultje Foundation van de Beerze Bulten. Samen organiseren we op 13 december 2017 een bijzondere avond in het Giga Konijnenhol bij de Beerze Bulten.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×