Menu

New arrivals van Object

Er is volop moois te vinden in de zomercollectie maar ook de nieuwe najaarscollectie ziet er nu al veelbelovend uit! De items die op dit moment binnen komen kun je ook prima nu, tijdens de zomer dragen. Maar ze geven je toch al een knipoog richting de herfst. Marloes laat ons de eerste items uit de nieuwe collectie van Object zien.

Het leuke aan een nieuw seizoen is natuurlijk het upgraden van je garderobe. Door een paar nieuwe items toe te voegen kun je meteen weer hele nieuwe sets maken! Mijn favoriet is deze geprinte blouse van Object. De panterprint gaan we veel zien komend najaar in allerlei verschillende kleurencombinaties, maar deze is door het rood en oranje ook heel leuk om nu al te dragen! Ik combineer de blouse op een zwarte gecoate broek, ook uit de nieuwe collectie.

Verder is de collectie een mix tussen eye-catchers, zoals de geprinte blouse en basics die je goed met elkaar kunt combineren. De key kleuren van dit thema zijn rood en zachtroze en deze tinten matchen perfect bij basistinten als grijs, wit en zwart.

Hieronder heb ik een aantal items voor je uitgelicht, deze hangen nu in de winkel. Wil je weten hoe je deze items op nog meer manieren kunt combineren? Kom dan gerust eens langs!

Marloes Velderman skank

Marloes Velderman

Ik laat me graag door mode inspireren zodat ik ook een inspiratie kan zijn voor anderen. Het is heerlijk om de klant vol zelfvertrouwen in het mooiste setje te zien vertrekken!

Personal Fashion Stylist
Inspirator

Meer uit deze categorie

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×