Menu

Foodtrucks op ons Jubileumfeest!

Op vrijdag 7 juli vieren we van 19:00-22:00 uur ons 35 jarige jubileum en we hopen dat ook jij daarbij aanwezig bent! Als team zetten we ons met z’n allen in om dit feest tot een geweldig evenement te maken en laten we onze creativiteit er op los gaan. Omdat jij natuurlijk ook nieuwsgierig bent wat je kunt verwachten tijdens het Jubileumfeest maken we je nu alvast lekker.. 🙂

Het Jubileumfeest heeft namelijk de opzet van een food truck event en wordt gehouden op de parkeerplaats naast en achter onze winkel. We creëeren op de ‘straat’ een terras met statafels en zitjes. Er is live muziek op een groot podium en een speciale Kids Area voor de kids. De toegang tot het feest is geheel gratis, maar in verband met het eten en drinken die avond is het wel belangrijk dat je je opgeeft.

Maak een smakelijke ontdekkingsreis!

Op het feestterrein bevinden zich een aantal foodtrucks met een ruim aanbod streetfood. Stel je eigen fruitbowl samen en kies je favo smoothie in de FRUIT EN SALAD BAR en smul van de MEGA BBQ SPIES met lekker veel vlees en broodjes. Van vers italiaans ijs van Toscana tot heerlijke koffie en thee met soft cookies van Gebakhuus; de smaakpapillen worden de hele avond lang getrakteerd. Je kunt je dorst uitgebreid lessen bij de bar met tal van frisse soda’s en soft drinks!

KIDS AREA

Met ranja, snacks en een giga stormbaan van maar liefst 15 meter is er ook voor de kids genoeg te beleven. In de KIDS AREA is toezicht en genoeg vermaak voor de hele avond.

Meld je aan!

Het belooft een heerlijk smaak- en sfeervol feest te worden. Een feest voor jong en oud, een hotspot waar mensen bij elkaar komen. Of je nu met je familie, geliefde, collega’s of vriendengroep komt, iedereen is van harte welkom! Meld je aan zodat we weten of we op je kunnen rekenen.

Meer uit deze categorie

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×