Menu

Heerlijk weer voor een colletje!

De klassieke (strakke) coltrui is weer helemaal in! Heel fijn nu het weer kouder wordt. Je kunt ‘m op allerlei manieren dragen. Mooi met een colbertje er overheen of gewoon zo, op een rokje of mooie broek. Om je te helpen met de coltrui deze herfst hebben we enkele tips voor je op een rijtje gezet!

Speel met materiaal

De coltrui is vaak van warm materiaal, in de meeste gevallen is dit wol. Hoe gaaf is het dan om deze stoere look met jeans te versterken. Deze heerlijke coltrui van LTB is er in het lichtgrijs en donkerblauw en is heel gaaf op een jeans (en dan het liefst een jeans met gaten).

Met een rok

In de winter maakt de coltrui je heerlijk warm en daarom kan je hem dus heel goed met een rokje en een pantje dragen. Gladde, soepel vallende stoffen als zijde en ook de plissé rok combineren mooi met een gebreide col. Maar ook een rok van robuust materiaal als leer kun je goed met een gebreide col dragen.

Maak het cool

Een coltrui kan op zichzelf soms een beetje suf zijn. Zorg in dat geval voor wat meer power in je outfit. Draag een leren jasje boven de trui, combineer het met opvallende sieraden of draag er killer heels onder.

We hebben onze favorieten truien voor je op een rij gezet. Zoals je ziet is hij er in alle kleuren, pasvormen en stijlen. Draag hem naar je werk, in je vrije tijd of draag hem op een lazy Sunday.

Janneke de Wilde skank

Janneke de Wilde

Ik zet graag alle mogelijke manieren in om mensen te inspireren met mode, van een persoonlijk advies in de winkel tot een stijl blog op de website. Daarnaast hoop ik met mijn enthousiasme en plezier er elke dag weer een feestje van te kunnen maken.

Personal Fashion Stylist
Creatieve schaker

Meer uit deze categorie

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×