Menu

Collega José zingt op Jubileumfeest

Jaaja, wist je dat onze topstyliste José ook nog eens heel goed kan zingen?! In de winkel laat ze dit vrijwel nooit merken en adviseert ze je vol passie met de meest handige fashion tips, maar ondertussen is José ook nog zangeres. En een goeie ook!

Op het Jubileumfeest, vrijdag 7 juli trakteert ze ons allemaal op een concertje! Met een mix van bekende soulful covers geeft ze samen met haar band kleur aan het jubileumfeest. Op de parkeerplaats naast onze winkel staat die dag een groot podium met een tent en op de ‘straat’ creëren we een terras met statafels en zitjes waar je heerlijk van de muziek kunt genieten. En.. er mag natuurlijk ook gedanst worden!

Meld je aan!

Het Jubileumfeest is een feest voor jong en oud, een hotspot waar mensen bij elkaar komen. Want er is nog veel meer te beleven. Het belooft een heerlijk smaak- en sfeervol feest te worden. En of je nu met je familie, geliefde, collega’s of vriendengroep komt, iedereen is van harte welkom! Meld je aan zodat we weten of we op je kunnen rekenen.

Meer uit deze categorie

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×